Det siger mine kollegaer om mig
Ansvarsbevidst og dedikeret "Kenneth er meget ansvarsbevidst, både som person og i rollen som udvikler. Han er meget dedikeret til at få opgaven løst og er altid klar til at gøre en ekstra indsats for at nå målet. Ud over at være en faglig dygtig udvikler er Kenneth meget bevidst om den sociale side af team-arbejde. Han er god til at runde konfliktsituationer af på en god måde og dermed holde fokus på det faglige. Jeg har været glad for at arbejde sammen med Kenneth og giver derfor mine bedste anbefalinger"

Henning Böttger @Systematic, tidl. proj. leder
Overblik og vidensøgende "Jeg har arbejdet sammen med Kenneth af flere omgange, senest det sidste 1½ år. Kenneth er en erfaren udvikler, der har et godt blik for detaljen og kan overskue større opgaver, der skal nedbrydes i overskuelige dele. Han forbedrer løbende sine tekniske kompetencer og søger viden eller sparring, hvis han mener, at en opgave kan løses bedre. Hans gode humør og glade væsen gør ham til en rigtig god kollega som jeg har sat stor pris på."

Mads Peter Lindberg @Systematic
Realist og teamplayer "Jeg har arbejdet sammen med Kenneth Thers i halvandet år og jeg er Scrummaster og Lead Developer på teamet, som Kenneth også er en del af. Jeg har oplevet Kenneth som en alsidig kollega, der er en fornøjelse at arbejde sammen med.

Han er i udpræget grad en team-player som er med til at sikre at teamet er velfungerende. Han er kraftigt medvirkende til at teamet leverer realistiske estimater, da Kenneth gør noget ud af at se løsningen fra flere vinkler og derigennem får stillet alle de rigtige afklarende spørgmål. Kenneth gør en ære i at få elimeret misforståelser så tidligt i forløbet som muligt.

Kenneth tager ansvar for sine opgaver og sørger for at de bliver løst, også selvom det indebærer at give sig i kast med ukendte teknologier. Han lærer desuden gerne den viden fra sig, som han samler op undervejs - For at understrege dette, startede Kenneth et teknologi netværk, for at løfte virksomhedens niveau inden for denne teknologi."

Med venlig hilsen
Stefan Midtgaard @Systematic
Problem solver "I had the pleasure to work with Kenneth for several years in which we managed many challenges together in different projects. Kenneth is a valuable companion, always putting in the energy to find the right solutions for the problems. As a person, Kenneth has sense of humour. I highly recommend Kenneth, and him as a tremendous colleague."

Joseph Merdas @Systematic
Faglig og kollegialt "Jeg har, sammen med Kenneth, arbejdet på forskellige projekter over de sidste 5 år. I denne periode, har Kenneth arbejdet med flere forskellige teknologier, og har kontinuert arbejdet på at udvide sine kompetencer. Kenneth er interesseret, grundig, fagligt dygtig, har en god fornemmelse for andres ve og vel, og er en god kollega."

Kollega @Systematic
Solide kompetencer "Jeg arbejdede sammen med Kenneth på et stort integrationsprojekt. I løbet af projektet opbyggede Kenneth solide kompetencer indenfor følgende teknologier: Web services (WSDL/XSD), Weblogic appserver, MQ, JPA Oracle Database. Kenneth er vedholdende og grundig og ikke bange for at prøve kræfter med nye teknologier. Han er altid parat til at hjælpe kolleger og er altid hyggelig at sidde på kontor med."

Tom Pilgård @Systematic, leaddeveloper
Team player "As user interface designer I worked closely with Kenneth on complex web projects. Kenneth is a dependable software developer whose input I value. He is an excellent team player with good interpersonal skills."

Katrine de Neergaard Ågren @Systematic


Log ind