Personlige kompetencer
Engageret Udviser vilje til at gå videre end hvad der kun lige forventes, kan ikke lægge et projekt, hvis jeg ikke selv er tilfreds med resultatet og søger konstant at forbedre mine projekter.
Struktureret Skaber et overblik over opgaven inden jeg går i gang og planlægger forløbet. Dette gælder også i hjemmeprojekter, programmeringsprojekter eller gør det selv projekter.
Jeg er strukturet og kan godt lide at kende fremtiden, så det kan planlægges med dagligdagen.
Teamplayer Evner at samarbejde med andre om en opgave og arbejde mod et fælles mål. Hjælper og støtter andre i problemløsninger og tager mod konstruktiv kritik.
Fleksibel Evner at tilpasse mig i forskellige strukturændringer og omstille mine egne forventninger dertil. Følger med i hvad der foregår omkring mig og spørger nysgerrigt til andre, for at lære af det. Tager gerne overarbejde hvis det kan planlægges og arbejder også gerne hjemmefra.
Loyal Jeg er loyal overfor min arbejdsplads, kolleger, kunden og de projekter, som jeg er en del af. Har bl.a. været 7 år på samme arbejdsplads. Jeg er tro overfor de beslutninger, som jeg træffer.
Videbegærlig Er hurtig til at tilegne mig viden og mener, at man selv har et ansvar for egen læring.
Fritid
Hygge-programmering Selvom det er ens arbejde, kan man god have nogle hjemmeprojekter. Arbejder på familiens hjemmeside og hjemmeprojekter i C#.
RC biler Har en drengerøv gemt i mig, da jeg elsker at køre rundt med mine fjerstyrede biler. Det er på asfalt eller i kuperet terræn.
Ture i skoven på MTB Køre rundt med mine drenge på MTB i skoven.
Film og bøger Jeg kan godt lide en god film, om det er action, drama eller komedie. Med alt det tekniske materiale, som man omgås af, er det rart at slappe lidt af med noget fiktion.
Modelmaling Det er afstressende at sidde med en så koncentreret ting og så er resultatet endnu bedre når der er lagt tid og kræfter i projektet.
Gør det selv arbejde Går ikke af vejen for at lave tingene selv og nye projekter er altid spændende.

Med eget hus fra 1927, er der uendelige muigheder for at afprøve sine hjemme-håndværker evner.


Log ind